Wij stellen ons voor!

HESI Plantenvoeding B.V. produceert en distribueert plantenvoeding, supplementen en bodemadditieven. Het bedrijf is gevestigd in het zuidelijke deel van Nederland, in Kerkrade, dat in het grensgebied van Aken ligt.

Wist je dat?


De naam HESI is een combinatie van de voornamen van de twee oprichters en directeuren van het bedrijf. HE staat voor Henk en SI voor Siglinde. Om te precies te zijn Henk IJpelaar en Siglinde Winkler.

Hoge kwaliteit is vanaf het begin het belangrijkste kenmerk geweest van Hesi’s voedingen en supplementen. Dergelijke waardevolle additieven zoals aminozuren, enzymen en plantensuiker maken van elk product een echte "bron van gezondheid" voor planten.

Door intensief onderzoek naar de geheimen van plantenmetabolisme heeft HESI succesvol een optimaal gebalanceerde samenstelling ontwikkeld voor elke fase van de levenscyclus van de plant. Het resultaat is een duidelijk georganiseerd assortiment plantenvoedingen voor universeel gebruik in plaats van een aangewezen plantenvoeding voor elke plantensoort! Extra vitale stoffen fungeren als een balsem op de planten die hun energie verhogen. Zo wordt de verbouwing van binnen-, tuin- en patioplanten een echt genot.

Bij de Hesi fabriek in Kerkrade (Nederland) worden alle producten gemengd, gevuld en verpakt door onze eigen inspanningen, voordat ze rechtstreeks naar klanten worden verzonden. State-of-the-art technologie en geïntegreerde operationele software combineren bedrijfsprocessen van opslag, productie, groothandel en financieel boekhouden in een integraal gebouw, dat garandeert optimale transparantie en behoefte-geoptimaliseerde productie. Korte opslagtijden, gebruik van batchnummers, "first-in-first-out" techniek en EAN-13-code zijn uiteraard vanzelfsprekend.Eenvoudige toepassingen, gedetailleerde informatie en unieke kleurcodering faciliteren de plantenliefhebber. Artikelen over plantfysiologie door ingenieur Siglinde Winkler zijn opmerkelijk door hun aandacht voor detail. Naast de stevige kennis van de producten, de website www.hesi.nl en www.orchidsfertilizer.com, vindt u ook een selectie van deze artikelen op planten.

Hesi is een bloeiend internationaal bedrijf met een wereldwijd bereik, waaronder Europa, Amerika, Azië en Zuid-Amerika, met een persoonlijke touch en een down-to-earth benadering.

Alleen als de eindgebruiker tevreden is, zijn we ook tevreden!

Hesi Plantenvoeding B.V.

Klarenanstelerweg 11

6468 EP Kerkrade

The Netherlands


Tel. 0031 (0) 45 569 04 20